Stralende Taptoe Hazerswoude!

[widgetkit id=209]

Zaterdag 17 juni genoten publiek en muzikanten van een mooi regionaal evenement: Taptoe Hazerswoude! Vijf topkorpsen, schitterend weer en een enthousiast publiek maakten de avond tot een groot succes.

Voor de derde keer werd de taptoe gehouden op het voetbalveld van de Hazerswoudse Boys. Om 20.00 uur opende Drumfanfare TTH het evenement met de spectaculaire Olympic Fanfare van John Williams. Inclusief leerlingen stond er een indrukwekkend orkest op het veld. Vervolgens nam AMIGO Leiden het publiek mee in een achtbaan van emoties met hun heerlijke muzikale show Rollercoaster. Hierna was het de beurt aan VIOS Mijdrecht met Past & Present, een nieuwe show vol met verrassende effecten. De derde show die het publiek te zien kreeg kwam van de junioren van Juliana: Bernhard Amersfoort. Zij stelden de tijd centraal met het thema It’s All About Time en pakten het publiek helemaal in! Drumfanfare TTH trakteerde het publiek met To The Stars and Beyond! op een muzikale ruimtereis, en Juliana Amersfoort zorgde voor een knallende afsluiter met Run the World, een show vol interactie, waarmee ze in juli naar het WMC gaan. De taptoe werd zoals gebruikelijk afgesloten met een mooie finale. Naast vijf spetterende shows kreeg het publiek halverwege de avond nog een muzikale verrassing voorgeschoteld. Twee tamboers van Drumfanfare TTH, René van Haaren en Daan Cornelissen, speelden allebei de drumsolo waarmee zij zich hadden gekwalificeerd voor het Nederlands Kampioenschap, dat helaas op dezelfde avond viel.

Het is in jaren niet zulk mooi weer geweest bij een Taptoe Hazerswoude en er was veel publiek op de muziek afgekomen. Dankzij alle bedrijven die lid zijn van #TeamTTH en de medewerking van de Hazerswoudse Boys, kon Drumfanfare TTH wederom deze gratis taptoe organiseren. Ook de prettige organisatorische samenwerking met de SCVK maakte dat het een succesvolle editie werd. Kortom, een Hazerswouds evenement om trots op te zijn!