Music sCool – wees erbij!

poster music scool 2017

Vrijdag 30 juni organiseert Drumfanfare TTH voor de vijfde keer in de school van het Groene Hart Lyceum Music sCool: dé kans voor kinderen uit groep 5 t/m 8 van de basisschool om kennis te maken met het spelen van een instrument.

Tijdens deze leuke, muzikale workshop leer je in een middag de basis van het spelen op een trommel, trompet of fluit. En dat niet alleen, ‘s avonds mag je, samen met de muzikanten van TTH, aan je ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes laten zien en horen wat je die middag hebt geleerd!De workshop van Music sCool begint vrijdagmiddag om 16.00 uur en het optreden start ‘s avonds om 19.00 uur. Meedoen is gratis. Tussen de workshop en het optreden zijn er lekkere pannenkoeken.

Er is plek voor 25 deelnemers: 10 trompettisten, 10 trommelaars en 5 fluiten, dus geef je snel op! Stuur een mailtje met je naam naar musicscool@drumfanfare-tth.nl Zet hier dan ook even bij of je trommel, trompet of fluit wilt spelen. Tot vrijdag!