Taptoe Hazerswoude

Sinds 1981 organiseert Drumfanfare TTH Taptoe Hazerswoude. Aanvankelijk ieder jaar, later werd dit om het jaar.

Al vele toporkesten hebben op Taptoe Hazerswoude hun kunsten vertoond en het publiek vermaakt met prachtige muziek en show.

De locatie voor dit evenement was jarenlang op het gemeentehuisplein in Hazerswoude-Rijndijk. Door een gezonde groei van Drumfanfare TTH en de wens grotere korpsen uit te nodigen werd dit plein te klein. Daarom werd de jubileumeditie van Taptoe Hazerswoude in 2011 voor het eerst gehouden bij voetbalvereniging Hazerswoudse Boys. Dit is zo goed bevallen dat het evenement vanaf dat moment op dit terrein plaatsvindt, zo ook in 2017. Vanaf dit jaar wordt Taptoe Hazerswoude organisatorisch ondersteund door Stichting Combinatie Van Korpsen. Geniet hiernaast nog eens na van eerdere edities van Taptoe Hazerswoude!