Drumfanfare TTH heeft, naast de drumfanfare, ook nog twee seizoensorkesten: de Pieten- en de Kerstmannenband.

Drumfanfare TTH

Gala.

In het gala-uniform presenteert Drumfanfare TTH zich bij deelname aan parades en optochten. De muziek in het straatprogramma is opgebouwd uit een mix van stevige marsen en herkenbare (pop)nummers. Deze muziek wordt gecombineerd met een strakke exercitie. Bij menig muzikaal evenement is Drumfanfare TTH dan ook een graag geziene gast.

Show.

Naast de straatoptredens is Drumfanfare TTH vaak te bewonderen op taptoes. Sinds 2019 presenteert TTH de galashow ‘Alleen op de wereld’.

Pietenband

Pietenband

Onze Pietenband komt ieder jaar tijdens het oer-Hollandse Sinterklaasfeest weer in actie. Naast het muziek maken is de interactie met het publiek voor de Pieten net zo belangrijk. Menig liedje wordt dan ook gezongen, waarbij de kinderen hartstochtelijk meedoen. Onze Pietenband is dan ook veel gevraagd bij diverse intochten en winkelcentra in het land.

Kerstmannenband

Kerstmannenorkest

Ook met kerst is Drumfanfare TTH muzikaal actief in de vorm van een kleine kerstmannenband. In verschillende winkelcentra kan het publiek zich rond kerst tegoed doen aan de warme klanken van deze muzikale kerstmannen. Met een mix van het populaire Rudolf tot het klassieke Stille Nacht weten ze altijd de juiste sfeer neer te zetten!