Taptoe Hazerswoude – mis het niet!

Taptoe Hazerswoude

Het is bijna weer zover: Taptoe Hazerswoude! Dit muzikale evenement wordt ondersteund door Stichting Combinatie Van Korpsen en zal weer plaatsvinden op het terrein van VV Hazerswoudse Boys, iets waar we erg blij mee zijn. Zaterdag 17 juni zal dan ook een fantastische avond worden met een afwisselend en kwalitatief hoogwaardig programma, vakkundig gepresenteerd door Arie Boertje.

Om 20.00 uur zal de Taptoe beginnen met een spectaculaire openingsfanfare door Drumfanfare TTH. Vervolgens zullen het Amerikaans gestylde korps VIOS uit Mijdrecht, het jeugdkorps Bernhard uit Amersfoort en het seniorenkorps Juliana uit Amersfoort, welke tot de absolute top van Nederland behoort, acte de présence geven. De organisatie is erg trots dat ze nog een topkorps heeft kunnen toevoegen aan het programma, en wel Amigo uit Leiden, welke evenals Juliana Amersfoort deze zomer zal gaan deelnemen aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Drumfanfare TTH maakt het programma compleet met hun buitenaardse show ‘To the Stars and Beyond!’. Kortom, alle reden om op zaterdag 17 juni naar Taptoe Hazerswoude 2017 te komen. Neem alvast een kijkje in het programmaboekje en hopelijk tot dan!