Rabo ClubSupport – Voor muziek in de regio

Drumfanfare TTH is natuurlijk in de eerste plaats een muziekkorps dat mooie optredens verzorgt. In concertsetting, bij feestelijkheden en op taptoevelden, dicht bij huis en verder weg. Maar we doen meer. We leiden jonge mensen op tot muzikanten en laten kinderen kennismaken met een instrument.

In een periode van drie jaar groeien leerlingen bij Drumfanfare TTH vanuit individuele lessen via meerepeteren in groepsverband uit tot volwaardige leden van het korps. En daar zijn we trots op. Maar zoiets gaat niet vanzelf.

Muziekonderwijs vraagt om muziekinvestering – in repetitieruimte, materialen en instructie. Natuurlijk wordt deze investering deels gedekt door lesgelden en ledencontributie. Toch zijn ook andere aanvullingen noodzakelijk om het muziekonderwijs van Drumfanfare TTH in de regio op hoog niveau aan te blijven bieden.

Een van die aanvullingen is de actie Rabo ClubSupport, waaraan Drumfanfare TTH ook dit jaar weer meedoet. Je kunt ons hier bij helpen. Dat is helemaal gratis, heel eenvoudig en kan binnen tien klikken.

Ben je lid van de Rabobank? Dan kun je tot 25 oktober je stem uitbrengen via deze link: https://www.rabo-clubsupport.nl/groene-hart-noord/stemmen

Rabo ClubSupport: steun muziek in Hazerswoude, stem op Drumfanfare TTH!

Bedankt voor je stem.