Kindervrijmarkt op Koningsdag!

Koningsdag 2018

Drumfanfare TTH en Dorpshuis De Juffrouw hebben ook dit jaar de handen ineengeslagen om op Koningsdag de Kindervrijmarkt en het Culturele Podium te organiseren. We hopen dat het voor de vierde keer op rij een geslaagd evenement wordt! Bij mooi weer zal op het plein voor het Dorpshuis de Kindervrijmarkt van Hazerswoude-Dorp plaatsvinden! Kinderen van 4-12 jaar kunnen tussen 10.00 uur en 14.00 uur onder begeleiding van een volwassene hun oude spulletjes en speelgoed verkopen. Schuilt er misschien een topverkoper in jou? Meld je dan snel aan op kindervrijmarkt@drumfanfare-tth.nl.

Naast de Kindervrijmarkt is er nog veel meer te doen op het plein! Vanaf 11.00 uur zullen er verschillende verenigingen op het culturele podium hun kunsten laten zien. Zo zullen naast Drumfanfare TTH ook de koren De Troubadours en 50 Tinten Grijs optreden en geeft een dansgroep een voorstelling. Remco Lammers geeft met zijn gitaarleerlingen een optreden en Daan en Daan zullen laten zien en horen wat drummen is. Bij Kinderopvang Apentrots kan je je laten schminken en op het terras van de Juffrouw heerlijk genieten van koffie met oranjegebak. Ook staat er een enorm landbouwvoertuig op het plein waar je mooi mee op de foto kan. Kortom, een bruisende Koningsdag. Mis het niet en hopelijk zien we u dan!