Drumfanfare TTH maakt Koningsdag 2017 tot een muzikaal succes

[widgetkit id=198]

Op donderdag 27 april speelde Drumfanfare TTH in Hazerswoude-Dorp en Benthuizen. Ook werd in Dorpshuis De Juffrouw in Hazerswoude-Dorp voor de derde keer de Kindervrijmarkt georganiseerd.

De dag begon traditiegetrouw met de Reveille, die de trompettisten van TTH om 8 uur ’s ochtends vanaf de kerktoren ten gehore brachten. Daarna stond een rondgang door Benthuizen op het programma. Auto’s vol muzikanten en instrumenten zorgden voor een groot en compleet korps. Er was dan wel een kleine regenbui, maar die kon de feestelijkheid niet bederven. Ook in Hazerswoude-Dorp maakte Drumfanfare TTH een kleine ronde door het dorp, om daarna de Kindervrijmarkt muzikaal te openen, onder andere door enkele nummers samen te spelen met mannenkoor De Troubadours.

Hierna volgden nog verscheidene andere optredens op het culturele podium van de vrijmarkt, maar de muzikanten van TTH konden gaan genieten van de rest van hun Koningsdag en een welverdiende tompouce. Uiteindelijk sloten slagwerkinstructeurs René van Haaren en Daan Cornelissen het evenement af met een indrukwekkende Drum Demo. Het was een geslaagde muzikale Koningsdag!