Laatste Koninginnedag!

Koninginnedag 201330 april was het dan zover: de laatste koninginnedag. De trompettisten van Drumfanfare TTH bliezen om klokslag 8.00 uur voor inmiddels prinses Beatrix vol overgave de reveille vanaf de kerktoren. Voor Drumfanfare TTH was het dit jaar een verkort programma in verband met de abdicatie en stond er alleen de optocht in Benthuizen op het programma. Deze was iets vervroegd om het voor iedereen mogelijk te maken dit historische moment mee te kunnen beleven. Om kwart voor negen vertrok Drumfanfare TTH met een feestelijke stoet achter zich aan richting het parkje waar de Koningslinde geplant was. Na hier een moment bij stilgestaan te hebben werd de optocht vervolgd waarna het werd afgesloten met de traditionele aubade. Een mooie afsluiting van het tijdperk Beatrix!