Carnavalsoptocht Bailleul – koud maar gezellig!

20130215 bailleul

Afgelopen zondag maakte Drumfanfare TTH sinds een tijdje weer eens een trip naar het buitenland. De carnavalsoptocht in het Noord-Franse Bailleul stond op het programma dus vroeg de bus in! Het bleek in Frankrijk net zo koud te zijn als hier maar wel met een waterig zonnetje. Na een voorspoedige en gezellige busreis met buschauffeur Ben en een nieuw Muziekkrantje (de redactie had zich behoorlijk uitgesloofd) kwamen we in Bailleul aan waar rond half twee de optocht startte.

Met drie (!) souzafoons op het achterste rijtje (een primeur) en een behoorlijk complete bezetting werd er een prima optreden gegeven. Het vernieuwde straatprogramma konden de Fransen bijzonder goed waarderen gezien het applaus en de vele bravo’s die we langs de kant hoorden. Om vijf uur kwam er dan een einde aan waarna we moe, koud maar voldaan snel de warme bus opzochten.Na een tussenstop bij de welbekende Gouden M reed de bus rond tien uur Hazerswoude weer binnen. Een gezellige dag op pad met de club, wat wil je nog meer!