Drumfanfare TTH - Drumfanfare TTH genomineerd als Club van het Jaar!

Drumfanfare TTH genomineerd als Club van het Jaar!

Drumfanfare TTH is al even dé muziekvereniging van Hazerswoude en omstreken, maar we zijn nu ook genomineerd voor Club van het Jaar 2021.

Stem nu op Drumfanfare TTH!
https://www.clubvanhetjaar.nl/tth-drumfanfare-cultuurclub-alphen-aan-den-rijn Drumfanfare TTH begon 2020 enthousiast met de voorbereidingen van het concert op 7 maart. Niemand wist dat dit concert voorlopig ons laatste optreden zou worden. Een week later lag het leven stil. Direct kwamen er alternatieven om toch met elkaar bezig te kunnen zijn. Zodra het mocht gingen de leden we weer samen repeteren, in een boerenschuur tussen de tractoren. Waar ook, gelukkig, nog een feestje op afstand gegeven kon worden aan het einde van het seizoen. Repeteren via camera lukt niet, toch is er samen gespeeld. Ieder nam zijn partij van 'Mag ik dan bij jou' op, wat samengevoegd werd tot 1 film.

Verder werd er online van alles georganiseerd zoals de nieuwjaarsborrel en de TTH-quiz, ook mocht een muziekbingo niet ontbreken. Tradities vielen weg. Geen Koningsdag, Sinterklaas- en Kerstoptredens. Gelukkig zijn er veel initiatieven en werd er door leden thuis het Wilhelmus en taptoesignaal gespeeld met Koningsdag en Dodenherdenking.De reveille op Koningsdag wordt normaal door 10 trompettisten gespeeld op de kerktoren. In 2020 slechts door 1 eenzame muzikant. In 2021 mocht dit gelukkig al met 4 leden. Na de zomervakantie trouwt een lid. Normaal speelt TTH op locatie als verrassing, nu dus niet. Tijdens de repetitie stond TTH in uniform, om en om op afstand. Opname klaar, bel het bruidspaar maar.

Ook kwamen verzoeken voor optredens bij jubilarissen of jarige. Leden speelden vrijwillig een paar nummers. Niet altijd even makkelijk. Wel altijd even gewaardeerd en gezien als welkome afwisseling. Zowel door leden als ontvanger. TTH haalt inkomsten uit optredens. Deze vielen weg. Loten werden verkocht, TTH sloot zich aan bij diverse initiatieven en contracten werden aangepast. Hierdoor bleef de contributie gelijk. Het lukte zelfs om leden te verrassen met een presentje.

2021, TTH 50 jaar. Alle leuke evenementen zijn uitgesteld. We bestaan slechts 1 keer 50 jaar en we gaan dit zeker vieren! Hier kijkt iedereen naar uit. 50 jaar muzikaal in het Groene Hart, dat moet gevierd worden!