Taptoe Hazerswoude

Taptoe Hazerswoude 2019

• De organisatie is weer blij dat het gelukt is: Taptoe Hazerswoude 2019! Dit muzikale evenement wordt organisatorisch ondersteund door Stichting Combinatie Van Korpsen en zal weer plaatsvinden op het terrein van VV Hazerswoudse Boys, iets waar we erg blij mee zijn. Zaterdag 15 juni zal dan ook een fantastische avond worden met een afwisselend en kwalitatief hoogwaardig programma, gepresenteerd door Arie Boertje.

Bekijk hier alvast het programmaboekje van Taptoe Hazerswoude 2019.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Swingband P'Arti uit Alphen a/d Rijn. Om 20.00 uur zal de Taptoe beginnen met een spectaculaire openingsfanfare door Drumfanfare TTH, de aftrap van een avond vol muziek en show met verrassende optredens. Forum Hadriani uit Voorburg en Metro uit Scheveningen zullen hun kunsten laten zien, evenals het jeugdkorps van Laurentius uit Voorschoten. Daarnaast hebben we een mooi optreden door Rudimental Drummers waarbij u wordt meegenomen in de wereld van het trommelen. Naast de premiere van de gloednieuwe show 'Alleen op de Wereld' zal Drumfanfare TTH ook haar nieuwe uniformen presenteren. De Taptoe zal uiteraard worden afgesloten met een mooie Finale. Kortom, alle reden om op zaterdag 15 juni naar Taptoe Hazerswoude 2019 te komen. Tot dan!

• #TeamTTH

Iedereen die Drumfanfare TTH door middel van een financiele bijdrage een warm hart toedraagt maakt onderdeel uit van #TeamTTH. Door deze bijdrage van sponsors en donateurs kunnen we niet alleen Taptoe Hazerswoude laagdrempelig en gratis toegankelijk houden maar ook, vaak samen met andere organisaties, andere lokale evenementen organiseren zoals het Voorjaarsconcert, het cultureel podium en de Kindervrijmarkt op Koningsdag, Maestro van Hazerswoude op de jaarmarkt en de Sinterklaasintocht. Drumfanfare TTH is daar erg dankbaar voor. Neem een kijkje op de #TeamTTH Sponsorpagina welke bedrijven onze evenementen mogelijk maken.