Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; AzrulJXTemplate has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.drumfanfare-tth.nl/plugins/system/azrul.system/pc_includes/template.php on line 15

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; AzrulJXCachedTemplate has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.drumfanfare-tth.nl/plugins/system/azrul.system/pc_includes/template.php on line 64

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JAXResponse has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.drumfanfare-tth.nl/plugins/system/azrul.system/pc_includes/ajax.php on line 47

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JAX has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.drumfanfare-tth.nl/plugins/system/azrul.system/pc_includes/ajax.php on line 205

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Services_JSON has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.drumfanfare-tth.nl/plugins/system/azrul.system/pc_includes/JSON.php on line 117

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Services_JSON_Error has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.drumfanfare-tth.nl/plugins/system/azrul.system/pc_includes/JSON.php on line 783

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Services_JSON_Error has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.drumfanfare-tth.nl/plugins/system/azrul.system/pc_includes/JSON.php on line 797
Drumfanfare TTH - Taptoe Hazerswoude 2017

Taptoe Hazerswoude 2017

• De organisatie is weer blij dat het gelukt is: Taptoe Hazerswoude 2017! Dit muzikale evenement wordt organisatorisch ondersteund door Stichting Combinatie Van Korpsen en zal weer plaatsvinden op het terrein van VV Hazerswoudse Boys, iets waar we erg blij mee zijn. Zaterdag 17 juni zal dan ook een fantastische avond worden met een afwisselend en kwalitatief hoogwaardig programma, gepresenteerd door Arie Boertje. Bekijk alvast de trailer en het programmaboekje voor het programma van Taptoe Hazerswoude 2017!

Taptoe Hazerswoude 2017

Om 20.00 uur zal de Taptoe beginnen met een spectaculaire openingsfanfare door Drumfanfare TTH. Vervolgens zullen het Amerikaans gestylde korps VIOS uit Mijdrecht, het jeugdkorps Bernhard uit Amersfoort en het seniorenkorps Juliana uit Amersfoort, welke tot de absolute top van Nederland behoort, acte de présence geven. De organisatie is erg trots dat ze nog een topkorps heeft kunnen toevoegen aan het programma, en wel Amigo uit Leiden, welke evenals Juliana Amersfoort deze zomer zal gaan deelnemen aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Drumfanfare TTH maakt het programma compleet met hun buitenaardse show 'To the Stars and Beyond!'. Kortom, alle reden om op zaterdag 17 juni naar Taptoe Hazerswoude 2017 te komen. Tot dan!

Taptoe Hazerswoude
  • #TeamTTH

Iedereen die Drumfanfare TTH door middel van een financiele bijdrage een warm hart toedraagt maakt onderdeel uit van #TeamTTH. Door deze bijdrage van sponsors en donateurs kunnen we niet alleen Taptoe Hazerswoude laagdrempelig en gratis toegankelijk houden maar ook, vaak samen met andere organisaties, andere lokale evenementen organiseren zoals het Voorjaarsconcert, het cultureel podium en de Kindervrijmarkt op Koningsdag, Maestro van Hazerswoude op de jaarmarkt en de Sinterklaasintocht. Drumfanfare TTH is daar erg dankbaar voor. Neem een kijkje op de #TeamTTH Sponsorpagina welke bedrijven onze evenementen mogelijk maken.