Algemene informatie

• Tamboer - en Trompetterkorps Hazerswoude (TTH) is opgericht op 1 december 1971. In ruim veertig jaar is de vereniging uitgegroeid tot een veelzijdige muziekvereniging waar gezelligheid en ambitie hand in hand gaan.

Momenteel bestaat Drumfanfare TTH uit ruim veertig spelende leden en is er een groep enthousiaste leerlingen die hun best doet om ook bij het korps te komen. De algehele muzikale leiding is in handen van Hans Dubbelaar en de tamboers staan onder leiding van slagwerkinstructeur en tamboer-maître René van Haaren.

Drumfanfare TTH is op vele fronten actief. U kunt het korps in het statige gala-uniform met platte pet tegenkomen bij feestelijke optochten in binnen en buitenland maar ook op diverse taptoes. Drumfanfare TTH zal vanaf juni 2015 het taptoepubliek laten genieten van haar nieuwe galashow 'To the Stars and Beyond!', een muzikale ruimtereis die u zeker moet meemaken! Daarnaast zijn in november en december het Zwarte Pieten-orkest en de Kerstmannenband actief waarbij de focus ligt op muziek in combinatie met interactie met het publiek.

Voor promotionele doeleinden is er een mediapakket samengesteld met informatie over de vereniging, de speakertekst en diverse foto's en logo's. Het mediapakket is hieronder in zijn geheel te downloaden. Tevens is het mediapakket te vinden onder boekingen.

• Oefenavond

Vrijdag is de vaste repetitieavond van TTH. De thuisbasis is sporthal De Landvliethal. We oefenen van 18.45 tot 21.30. De oefenavonden bestaan ten eerste uit exercitie en showlopen en ten tweede uit zittend (nieuwe) muziek instuderen. Vaak zullen we voor de pauze exerceren en na de pauze zittend spelen. Als we met nieuwe muziek of een show bezig zijn kan dit anders zijn. Het zittend repeteren vindt plaats in Het Groene Hart Lyceum tegenover sporthal De Landvliethal.

• Lid worden?

Lijkt het je leuk om bij Drumfanfare TTH muziek te maken? Kom dan eens gezellig langs op een oefenavond. Binnen TTH wordt je onder deskundige instructie van Hans Dubbelaar opgeleid tot muzikant. Tijdens deze opleiding haal je verschillende diploma's zodat je uiteindelijk met het korps mee mag spelen en lopen. Een instrument kan je in bruikleen krijgen van de vereniging. Jonge leden zijn welkom vanaf 8 jaar maar wij zijn uiteraard ook dolblij met oudere leden! De contributie bedraagt € 35,- per kwartaal per persoon. Leerlingen betalen een extra bijdrage voor de muzieklessen. Voor gedetailleerde informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.