Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden VergaderingAfgelopen vrijdag vond de ALV weer plaats. De vergadering stond in het teken van de wisseling van bestuursleden. Naast Jolanda van de Ven die eerder dit jaar al gestopt was als algemeen bestuurslid, gaf ook penningmeester Doriene van Maldegem aan haar bestuursfunctie na 8 jaar neer te leggen. Drumfanfare TTH bedankt Jolanda en Doriene voor hun jarenlange inzet voor de vereniging! Zij worden opgevolgd door Donna Beukeboom als algemeen bestuurslid en Wilbert Cornelissen als penningmeester. Ook werden er traditiegetrouw diploma's uitgereikt aan de leerlingen die in januari examen hebben gedaan. Allen van harte gefeliciteerd! Na de vergadering werd er nog even gezellig nageborreld.