Drumfanfare TTH - Help TTH doorpakken: uniformen zoeken bestemming

Help TTH doorpakken: uniformen zoeken bestemming

Deze week precies een jaar geleden was het een gedenkwaardige dag in de muziekgeschiedenis van Hazerswoude-Dorp: op een stralende Taptoe Hazerswoude presenteerde Drumfanfare TTH vol trots haar nieuwe uniform aan de buitenwereld. Aan dat moment en aan de mooie optredens in hernieuwd tenue die volgden verbindt de vereniging warme herinneringen.

Tegelijkertijd kijkt Drumfanfare TTH ook naar de toekomst: nu het korps in 2019 een vernieuwde uitstraling heeft gekregen in de vorm van een zwart-wit en goud tenue, zoeken de vorige uniformen een volgende bestemming. En dat biedt kansen voor muziekliefhebbers.

De voormalige outfit is namelijk als uniek collector’s item aan te schaffen via internet. Als aanvulling op de verkleedcollectie, voor bijzondere momenten of omdat het een stuk muzikale geschiedenis vertegenwoordigt; naar welke gelegenheid het uniform ook aangaat – je hebt altijd een pak historie om aan te trekken.

Behalve een aanwinst voor kledingcollecties van geïnteresseerden vormt deze actie ook een steun in de rug voor de muziekvereniging. In een tijd als deze hebben veel verenigingen het moeilijk. Voor Drumfanfare TTH is dat niet anders. Door het wegvallen van nagenoeg alle geplande optredens binnen en buiten Nederland is de voornaamste bron van inkomsten opgedroogd.

De kans om eigenaar te worden van een uniform helpt Drumfanfare TTH om deze tegenvallers gedeeltelijk op te vangen. Het is een van de activiteiten die de vereniging onderneemt om ook in de toekomst een muzikale club te blijven waar Hazerswoude en omstreken trots op kan zijn.

Meer informatie over de actie vind je via http://link.marktplaats.nl/m1555858738?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios

Ook kun je contact opnemen met Katienka Beukeboom via telefoonnummer 06 23 65 85 22. Op dit moment is zij nog degene die de uniformen beheert – wie weet hangt er binnenkort een bij jou in de kast?