Drumfanfare TTH - ALV in teken van bestuurswisselingen

ALV in teken van bestuurswisselingen

Vrijdag 8 maart stond de Algemene Leden Vergadering in het teken van diverse bestuurswisselingen. Voorzitter Chris Zintel gaf na zeven jaar de voorzittershamer over aan zijn opvolger Ester Sol, die door de vergadering unaniem als nieuwe voorzitter werd gekozen. Chris heeft in die zeven jaar zich steeds ingezet voor de professionalisering van de vereniging. Met zijn aanstekelijk enthousiasme wist hij de club op een positieve manier te ontwikkelen. Zo breidde hij in een tijd dat het lastig is bestuursleden te vinden, het bestuur uit van 5 naar 7 bestuursleden. Chris stapt nog niet helemaal uit het bestuur en zal nog even doorgaan als algemeen bestuurslid. Lisette van den Broek neemt na vier mooie jaren wel afscheid als bestuurslid waarin ze zich met succes en vol overgave bezig hield met alles rondom de muzieklessen en de leerlingen. Lisette wordt opgevolgd door Rianne Wessels. Chris en Lisette werden bedankt voor hun bijdrage aan de ontwikkeling van de vereniging waarna er gezamenlijk nog een drankje werd gedronken. We wensen Ester en Rianne veel succes en plezier in hun nieuwe functie!