Jaarmarkt Hazerswoude - mis ons niet!

Help Drumfanfare TTH aanpakken!

De Jaarmarkt in Hazerswoude-Dorp komt er weer aan, en dat betekent ook dat de verschillende verenigingen die Hazerswoude rijk is zich weer van hun beste kant laten zien. Voor Drumfanfare TTH is dat niet anders. Naast de twee optredens die Drumfanfare TTH aanstaande zaterdag verzorgt zal zij ook nog met een kraam op de Jaarmarkt te vinden zijn. Zoals ieder jaar zal Drumfanfare TTH om 10.00 uur de feestelijke opening op de Dorpsstraat muzikaal omkleden. Daarnaast zal Drumfanfare TTH van 13.00 tot 14.00 uur een concert geven op het Ambachtsplein en zoals u van ons gewend bent staat er weer een gevarieerd uur aan muziek op het programma met zowel nummers die al langer onderdeel zijn van het repertoire als ook veel nieuwe muziek.

Help TTH aanpakken! Dit concert zal het laatste zittende optreden zijn dat de muzikanten van Drumfanfare TTH het huidige uniform dragen. Zoals u wellicht weet is de vereniging al een tijdje aan het sparen voor nieuwe pakken. Volgend jaar juni zal Drumfanfare TTH zich op haar eigen Taptoe Hazerswoude voor het eerst in de nieuwe uniformen presenteren. Om dat allemaal mogelijk te maken organiseert TTH onder de noemer ‘Help TTH aanpakken!’ verschillende activiteiten, bijvoorbeeld tijdens het eigen voorjaarsconcert en op Koningsdag. Ook op de Jaarmarkt is Drumfanfare TTH dus weer van de partij om geld op te halen voor de financiering van de nieuwe uniformen. Bij de kraam op het Ambachtsplein zullen verschillende dingen te koop zijn, en er zal een pot met knopen staan die u, als u het juiste aantal knopen raadt, een mooie prijs kan opleveren!

Naast de acties voor de nieuwe uniformen zullen er bij de kraam als vanouds ook weer verschillende muziekinstrumenten liggen. Altijd al willen we weten hoe het is om op een sousafoon, trompet of saxofoon te blazen, of hoe het is om op een echte snaredrum te spelen? Kom dan vooral een kijkje nemen bij de kraam! De Jaarmarkt in Hazerswoude-Dorp vindt plaats op zaterdag 25 augustus aanstaande.