Fiets voor Drumfanfare TTH!

Tijdens het voorjaarsconcert afgelopen maart is de actie HELP DRUMFANFARE TTH AANPAKKEN gelanceerd. Deze actie is opgezet omdat Drumfanfare TTH na bijna 30 jaar de huidige uniformen gaat vervangen. De uniformen worden wat oud, beginnen hier en daar te rafelen en door de vele leerlingen komen we ook uniformen tekort (of ze zijn veel te groot). Door mee te doen aan de Rabobank Sponsorfietstocht proberen de leden zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen, wat dan ten goede zal komen aan de nieuwe pakken. Wilt u Drumfanfare TTH helpen aanpakken, fiets dan op 24 juni met ons mee. Alle informatie over de Rabobank Sponsorfietstocht vindt u hier. Ons inschrijfnummer is 66. Dank alvast voor de steun!

Laat uw reactie achter

Post comment as a guest