Help Drumfanfare TTH aanpakken!

Tijdens het voorjaarsconcert afgelopen maart is de actie HELP DRUMFANFARE TTH AANPAKKEN gelanceerd. Deze actie is opgezet omdat Drumfanfare TTH na bijna 30 jaar de huidige uniformen gaat vervangen. De uniformen worden wat oud, beginnen hier en daar te rafelen en door de vele leerlingen komen we ook uniformen tekort (of ze zijn veel te groot). Jullie kunnen hierbij helpen d.m.v. symbolisch een knoop te kopen of één van de andere zelfgemaakte producten zoals fotolijsten, armbanden en portemonnees. Op Koningsdag staan we met een tafel vol knoopartikelen op de Kindervrijmarkt bij Dorpshuis de Juffrouw. Daarnaast zullen we ons ook laten zien op de Jaarmarkt van Hazerswoude op 25 augustus. Ook zullen leden van Drumfanfare TTH meefietsen met de Rabobankfietstocht op 24 juni 2018. Het geld wat met alle acties wordt opgehaald zal ten goede komen aan het kledingfonds. Het uiteindelijke doel is om tijdens onze eigen taptoe in juni 2019 de nieuwe uniformen te showen. Houd de acties in de gaten en help ons aanpakken! Dank alvast voor de steun.