TTH schittert op showconcours Schiedam!

Op 5 november nam Drumfanfare TTH deel aan het showconcours van Schiedam. Met hun show To The Stars And Beyond! haalden de muzikanten de eerste prijs met promotie binnen en mochten zij als dagwinnaar de wisselbeker mee naar huis nemen.

Voor het eerst
De jonge muzikantengroep van Drumfanfare TTH deed voor het eerst mee aan een showwedstrijd. Na een derde plaats op het Nederlands Kampioenschap Mars in 2013 is er in de afgelopen jaren hard gewerkt aan nieuwe muziek en een nieuwe taptoeshow. Dit motiveerde de leden om ook nu het onderste uit de kan te halen. De groep, waarvan de jongste nog maar 13 jaar is, werkte het afgelopen half jaar geconcentreerd om onder leiding van showinstructeur René van Haaren en dirigent Hans Dubbelaar de puntjes op i te zetten.

Dagwinnaar en promotie
Het publiek en de jury kregen in Schiedam een buitenaardse show te zien. De muziek van onder andere Bruno Mars en Michael Jackson knalde van het veld, gecombineerd met flitsende figuren en verrassende wendingen. Met maar liefst 87,96 punten gaven de zeven juryleden blijk van de goede prestatie van Drumfanfare TTH, goed voor een dikke eerste prijs en promotie naar de middenklasse. Daarnaast ging ook de wisselbeker naar Hazerswoude voor het hoogste puntenaantal van alle showoptredens. Het instructieteam, het bestuur en de leden kijken tevreden en trots terug op deze schitterende prestatie!