Drumfanfare TTH - 1e Kindervrijmarkt op Koningsdag!

1e Kindervrijmarkt op Koningsdag!

Koningsdag

Drumfanfare TTH en Dorpshuis De Juffrouw hebben de handen ineengeslagen om op Koningsdag iets nieuws te brengen. Op het plein voor het Dorpshuis vindt de 1e Kindervrijmarkt van Hazerswoude-Dorp plaats! Kinderen van 4-12 jaar kunnen tussen 10.00 uur en 15.00 uur onder begeleiding van een volwassene hun oude spulletjes en speelgoed verkopen. Schuilt er misschien een topverkoper in jou? Meld je dan snel aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Naast de Kindervrijmarkt is er nog veel meer te doen op het plein!

Cultureel programma op het plein

Vanaf 11.00 uur begint een klein cultureel programma waarin de volgende verenigingen hun kunsten laten zien:

• 11:00 uur Opening door Wethouder en optreden Drumfanfare TTH
  • 11:30 uur Optreden Dansstudio Miriam Ouderkerk
  • 12:00 uur Optreden Popkoor 50 Tinten Grijs m.m.v. de Combo Boys
  • 12:30 uur Optreden Mannenkoor De Troubadours
  • 13:00 uur Slagwerkclinic door Daan en René (Drumfanfare TTH)

Op het gezellige terras van het dorpshuis kun je genieten van koffie met oranjegebak. Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen of lekker ponyrijden. Ook lopen er clowns rond en kan je geschminkt worden. Kom op Koningsdag dus gezellig langs!