Drumfanfare TTH - TTH wenst iedereen een muzikaal 2015

TTH wenst iedereen een muzikaal 2015

nieuwjaarDrumfanfare TTH kan terugkijken op een heel mooi jaar. Het korps heeft prachtige drukbezochte optredens verzorgtd in binnen- en buitenland. Daarnaast is de show 'Do you remember this one?!' voor het laatste jaar op diverse taptoes uitgevoerd en is er een mooi vervolg gegeven aan het goede resultaat op het laatste marsconcours, namelijk deelname aan het NK Mars waar een eerste prijs en een derde plek werd behaald. Tot slot heeft Drumfanfare TTH weer een spetterend najaarsconcert gegeven waar we hebben laten zien en horen dat het niveau weer is gestegen en het plezier in het gezamenlijk muziek maken volop aanwezig is.

Het jaar 2015 zal met name in het teken staan van Taptoe Hazerswoude, waar nu al weer hard aan wordt gewerkt om er een prachtig evenement van te maken. Naast mooie optredens van andere korpsen zal Drumfanfare TTH haar nieuwe show 'To the Stars and Beyond' in première laten gaan. Momenteel wordt er hard gerepeteerd op zowel muziek als choreografie. Het belooft weer een heel mooi jaar te worden! Beleef het met ons mee!