Drumfanfare TTH - Laatste keer 'Do you remember this one?!'

Laatste keer 'Do you remember this one?!'

20140920_ taptoepijnacker
Afgelopen zaterdag voerde Drumfanfare TTH voor het laatst de taptoeshow ‘Do You Remember This One?!’ uit. Op Taptoe Pijnacker kon het publiek nog één keer genieten van deze succesvolle show. Op een prachtig zonnig Raadhuisplein in Pijnacker gaven de leden van Drumfanfare TTH nog één keer een knallende uitvoering van de hits van onder andere Michael Jackson, Tina Turner en Earth, Wind and Fire. Het publiek was wederom erg enthousiast over de muziek en de flitsende showfiguren. Na vier jaar komt er voor Drumfanfare TTH nu een einde aan deze show die te zien is geweest op diverse taptoes, van Den Haag tot Krimpen en van Dordrecht tot Alphen.

Maar niet getreurd, de leden van Dumfanfare TTH zijn al weer hard bezig met het instuderen van de muziek voor de nieuwe show. Een show waarmee zij het succes van ‘Do You Remember This One?’ willen overtreffen. Veel nieuwe leden staan klaar om hun eerste show in te studeren. Ben je benieuwd naar de muziek en het thema van de show? Het aftellen is begonnen. Zet 1 november vast in je agenda voor de première van de showmuziek tijdens het concert in De Juffrouw in Hazerswoude. Speel je al een instrument en wil je deel uitmaken van deze show? Nu kan het nog! Neem daarvoor contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom op vrijdagavond langs in het Groene Hart Lyceum aan de Sportparklaan in Hazerswoude-dorp.