Drumfanfare TTH - MUSIC sCOOL 2014: wees erbij!

MUSIC sCOOL 2014: wees erbij!

20140623_musicscool2014weeserbij
Heb jij altijd al een muziekinstrument willen bespelen? Of heb je daar nog nooit over nagedacht maar lijkt het je wel leuk om een keer hard op een trompet te blazen of op een trommel te slaan? En om dan ook nog met elkaar een liedje te leren en daarna een echt concert te geven? Bij TTH kan dat! Op vrijdag 4 juli 2014 organiseert Drumfanfare TTH namelijk voor de tweede keer MUSIC sCOOL!

Tijdens MUSICsCOOL krijg je twee uur lang muziekles op trommel of trompet. Je krijgt uitleg over de instrumenten en over Drumfanfare TTH en je leert een echt liedje spelen. MUSICsCOOL begint om 16:00 uur in het gebouw van het Groene Hart Lyceum, locatie Hazerswoude. Om 18:00 uur eten we met elkaar lekker pannenkoeken. Daarna geven jullie een echt mini-concert en laten jullie aan alle ouders en opa's en oma's horen wat jullie geleerd hebben. Ook speel je een liedje met de hele Drumfanfare mee. Hoe gaaf is dat! Om 19:15 uur is het afgelopen, maar je mag natuurlijk blijven om de hele repetitie van TTH mee te maken.

Ben je 8 jaar of ouder en zit je nog op de basisschool, geef je dan nu snel op voor deze gratis kennismakingslessen want er is plek voor maximaal 20 leerlingen! Stuur daarvoor een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld naam, leeftijd, contactgegevens, en welk instrument je die middag wil leren spelen (trommel of trompet). Tot dan, want MUSIC 's COOL!