Drumfanfare TTH - Alphen: daar zit muziek in!

Alphen: daar zit muziek in!

20140531_alphendaarzitmuziekin
Op zaterdag 31 mei laten alle negen muziekverenigingen van de nieuwe gemeente Alphen aan de Rijn van zich horen. Een gelegenheidsorkest van maar liefst 250 muzikanten geeft om 13.30 uur een spetterend concert van ongekende omvang. Dit vindt plaats op het Rijnplein, in het centrum van Alphen. Iedereen is van harte welkom om te zien en te horen wat er op muzikaal gebied te vinden is in Alphen en omstreken. De negen meewerkende muziekverenigingen zijn: Arti et Religioni, Con Brio, Crescendo (Alphen aan den Rijn), Concordia, Excelsior (Boskoop), DSS (Aarlanderveen), KNA (Koudekerk aan den Rijn), TTH (Hazerswoude Dorp) en Wilhelmina (Zwammerdam).

Like de facebookpagina van dit evenement en kom op 31 mei a.s. om 13.30 uur luisteren op het Rijnplein! Want Alphen; daar zit muziek in!

De muziekverenigingen van de nieuwe gemeente Alphen zijn trots op hun muzikale aanbod voor jong en oud. De negen muziekverenigingen hebben een zeer uiteenlopend repertoire en instrumentarium: van marcherende orkesten met vooral koperblazers tot orkesten die concerten geven met meer symfonische instrumenten, zoals hobo en klarinet. Een uniek evenement, zoals dit gezamenlijke mega-concert, is dé manier om kennis te maken met wat de verenigingen in huis hebben.

Muziek maak je en luister je samen. Met dit gezamenlijke concert tonen de muzikanten hun verbondenheid en het plezier in het samen musiceren. Zij brengen met trots hiermee de muziekcultuur van Alphen en omgeving onder de aandacht.