Drumfanfare TTH - Drumfanfare TTH klaar voor het NK Mars

Drumfanfare TTH klaar voor het NK Mars

20140120_ nkmars
Op zaterdag 25 januari 2014 zal Drumfanfare TTH deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Mars in Elburg. Na maanden fanatiek en gefocust repeteren zijn de muzikanten er helemaal klaar voor. In oktober namen de muzikanten voor het eerst in achttien jaar weer deel aan een officiële wedstrijd voor muziekkorpsen. Op het hoogste niveau (eerste divisie) werd een verdienstelijke eerste prijs met lof van de jury in de wacht gesleept. Dit mooie resultaat heeft geleid tot een uitnodiging voor het NK Mars.

Het is voor het eerst in de geschiedenis van Drumfanfare TTH dat aan het Nederlands Kampioenschap wordt deelgenomen. De laatste maanden is er hard gewerkt om zowel muzikaal als op exercitiegebied de puntjes op de i te zetten. Met een grote groep jonge leden zal de vereniging zaterdag afreizen naar Elburg om een mooie prestatie neer te zetten.

Bent u benieuwd naar de verrichtingen van Drumfanfare TTH op het NK? Dan kunt u zaterdag een live-verslag volgen op Facebook (/DrumfanfareTTH) en Twitter (@DrumfanfareTTH). Bent u nieuwsgierig geworden naar onze vereniging, kom dan eens langs tijdens een van de repetities op vrijdagavond vanaf 19.00 uur in De Landvliethal of het Groene Hart Lyceum in Hazerswoude-dorp.