Fiets voor Drumfanfare TTH!

Tijdens het voorjaarsconcert afgelopen maart is de actie HELP DRUMFANFARE TTH AANPAKKEN gelanceerd. Deze actie is opgezet omdat Drumfanfare TTH na bijna 30 jaar de huidige uniformen gaat vervangen. De uniformen worden wat oud, beginnen hier en daar te rafelen en door de vele leerlingen komen we ook uniformen tekort (of ze zijn veel te groot). Door mee te doen aan de Rabobank Sponsorfietstocht proberen de leden zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen, wat dan ten goede zal komen aan de nieuwe pakken. Wilt u Drumfanfare TTH helpen aanpakken, fiets dan op 24 juni met ons mee. Alle informatie over de Rabobank Sponsorfietstocht vindt u hier. Ons inschrijfnummer is 66. Dank alvast voor de steun!

Gratis muziekles voor de jeugd

Wie wel eens op een vrijdagavond in de buurt van de Sportparklaan in Hazerswoude-Dorp is geweest, zou zo maar eens de muzikale klanken van Drumfanfare TTH gehoord kunnen hebben. De muziekvereniging houdt daar haar repetities in het Groene Hart Rijnwoude en de Landvliethal, die wekelijks beginnen om zeven uur ’s avonds. Aanstaande vrijdag 18 mei beginnen de muzikale activiteiten in het Groene Hart wat eerder en zit er al vanaf vier uur in de middag muziek in de Sportparklaan, want dan organiseert Drumfanfare TTH weer het evenement Music sCool.

Kijk en speel mee met Drumfanfare TTH!

Wie muziek wil maken in het Groene Hart kan op veel plaatsen terecht. Het is fantastisch om zo veel orkesten, fanfares en ook een muziekschool in de buurt te hebben: al deze verenigingen zorgen ervoor dat er muziek in Alphen en omstreken zit. In Hazerswoude-Dorp komen alle mooie facetten van muziek maken en een vereniging zijn samen in Drumfanfare TTH.